خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





تأثیر ذخیره سازی گوشت مرغ در انجماد:

     

    گوشت مرغ و دیگر ماکیان به علت غلظت بالای کاتالیزور های اکسیداسیون مثل آهن و میوگلوبین و چربی نسبت به واکنش های اکسیداتیو حساس هستند. انجماد دارای اثرات زیادی بر روی مقاومت گوشت مرغ در برابر واکنش های اکسیداتیو می باشد، در طول ذخیره سازی منجمد بسیاری از واکنش ها در قطعات مختلف گوشت می تواند رخ دهد که اکسیداسیون چربی یکی از این واکنش هاست و فرم اصلی فساد غذاهای ماهیچه ای می باشد. واکنش های اکسیداتیو مهمترین عامل در رافت کیفیت از جمله عطر، طعم ، بافت، ارزش غذایی و رنگ گوشت هستند. اکسیداسیون فسفولیپیدها باعث تغییرات محسوسی در کیفیت گوشت مرغ می شود.


    این مطلب تا کنون 19 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : واکنش ,گوشت ,ایداتیو ,ایداسیون ,
    تأثیر ذخیره سازی گوشت مرغ در انجماد:

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده