تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

تأثیر ذخیره سازی گوشت مرغ در انجماد:

    ir" target="_blank"> و چربی نسبت به واکنش های اکسیداتیو حساس هستند.ir" target="_blank"> از این واکنش هاست و میوگلوبین و رنگ گوشت هستند.

    . انجماد دارای اثرات زیادی بر روی مقاومت گوشت مرغ در برابر واکنش های اکسیداتیو می باشد، بافت، طعم ، در طول ذخیره سازی منجمد بسیاری از واکنش ها در قطعات مختلف گوشت می تواند رخ دهد که اکسیداسیون چربی یکی از جمله عطر، ارزش غذایی و دیگر ماکیان به علت غلظت بالای کاتالیزور های اکسیداسیون مثل آهن گوشت مرغ و فرم اصلی فساد غذاهای ماهیچه ای می باشد. اکسیداسیون فسفولیپیدها باعث تغییرات محسوسی در کیفیت گوشت مرغ می شود
    این مطلب تا کنون 68 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ جمعه 20 آبان 1390 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : , , , , ,

آمار امروز سه شنبه 30 آبان 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :173803
  • بازدید امروز :1
  • بازدید داخلی :0
  • کاربران حاضر :153
  • رباتهای جستجوگر:290
  • همه حاضرین :443

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر