تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


    مقدمه:

    غذایی را بهداشتی می نامند که عاری از هرگونه مواد که موجب ایجاد عوارضی در مصرف کننده است باشند. این مواد خارجی صرفا" محدود به میکروارگانیسم ها و سایر عوامل بیولوژیک و سموم مترشحه از آن ها نمی باشد بلکه انواع مواد شیمیایی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مواد غذایی را آلوده می سازند نیز در ایجاد اختلالات متعدد و مسمومیت ها در مصرف کنندگان نقش بسزایی دارند. بر خلاف عفونت ها و مسمومیت های میکروبی، عوارض ناشی از مسمومیت های شیمیایی اغلب در دراز مدت تظاهر می نمایند.(1)

    زدن مواد شیمیایی به محصولات در حال رشد به هیچ وجه کار تازه ای نیست. اگر کشاورزان از مواد شیمیایی استفاده نمی کردند مقدار غذای موجود به طور قابل توجهی کاهش یافته و بهای آن به طور چشم گیری افزایش می یافت. مواد شیمیایی جدید کشاورزی در بسیاری از موارد ترکیبات آلی پیچیده ای می باشند و به طور روز افزون پیچیده تر می شوند، بسیاری از آنها برای حیوانات و انسان ها سمی هستند.(2)

     



    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : مواد ,شیمیایی ,مسمومیت ,مواد شیمیایی ,

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 5 خرداد 1396

تبلیغات

ads2

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر