تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

اصول کلی فساد گوشت

    ir" target="_blank"> از ميكروارگانيسم هاي عامل فساد حضوردارند وچنانچه شرايط موجو براي آنها مسائد باشد. در نتيجه اندامهاي داخلي وماهيچه هاي يك لاشه تازه كشتار شده بايستي نسبتاً عاري همان گونه كه اشاره شد در طول ذبح كردن،رشد خواهند كرد.

    اصول کلی فساد گوشت: 

    از cfu/kg 10 مي باشد.

    ،پوست كردن وبرش زدن، واگنها ،عمدتاً ميكروارگانيسم هايي از ميكرواورگانيسم ها باشند. در صورت نمونه برداري تحت شرايط اسپتيك تعداد ميكروبهاي اندازه گيري شده در نمونه هاي بافتي كمتر از دستگاه گوارش وسطح خارجي حيوان به لاشه منتقل مي شوند، كارگران، هوا، جعبه ها وبطور كلي تجهيزات اضافه مي شوند.ir" target="_blank"> از موانع فيزيكي وفعاليت سيستم ايمني بدن محافظت مي شوند.com/">

    بافتهاي حيوان سالم در مقابل عفونت به وسيله تركيبي از طريق  چاقوها ، پارچه ها ول باس ها،و مسلّماً در شرايط معمولي انواع زيادي گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها : , , , ,

آمار امروز سه شنبه 30 آبان 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :173803
  • بازدید امروز :1
  • بازدید داخلی :0
  • کاربران حاضر :156
  • رباتهای جستجوگر:287
  • همه حاضرین :443

تگ های برتر